Reviews

Wat klanten zeggen over hun samenwerking.

Een goede samenwerking is essentieel om jouw B2B bedrijf te doen groeien. Daarom draag ik klantgerichtheid en een professionele aanpak hoog in het vaandel. Kijk alvast wat anderen zeggen over hun samenwerking met mij.

Dankzij Tanguy hebben we ontdekt welke digitale kanalen het beste werken om ons bedrijf te laten groeien. Hierdoor hebben we de eerste batch van onze office pods kunnen verhuren. Zijn aanpak is professioneel, proactief en inzichtelijk. Ik kan alleen maar aanraden om met Tanguy samen te werken.
David Bintein
Co-Founder & CEO, Annie Where
Wanneer je met Tanguy werkt, weet je en kun je erop vertrouwen dat je een echte partner aan boord hebt. Hij doet erg z'n best om je bedrijf en je unieke uitdagingen te begrijpen en om een oplossing te vinden die voor jou werkt. Hij levert niet alleen uitstekend en professioneel werk, voor ons is de grootste waarde z'n proactieve houding. Hij deelde zijn inzichten en hielp ons nieuwe kansen te zien en te creëren. Wat we vooral hebben gewaardeerd is dat hij niet alleen het werk voor je doet, maar ook zeer bereid en open is om je tips en trucs te leren zodat je in de toekomst beter in staat bent om problemen zelf aan te pakken. We kunnen een samenwerking met Tanguy niet genoeg aanbevelen!
Laura Boone
Co-Founder, PŌW Nutrition
We hebben de afgelopen 2 jaar met Tanguy samengewerkt. Z'n kennis van B2B groeitactieken en CRM automatisatie hebben ons in staat gesteld om mooie resultaten te boeken. Tanguy is een partner waarmee we graag samenwerken.
Geoffroy Speybrouck
General Manager, MeetDistrict
Het was geweldig om Tanguy in ons team te hebben. Zijn creativiteit en expertise hebben een aanzienlijke en meetbare waarde toegevoegd aan de groei van ons bedrijf.Hij was zeer proactief in het naar voren brengen van nieuwe ideeën, een belangrijke aanwinst in de snel veranderende digitale omgeving. Ik aarzel niet om Tanguy aan te bevelen.
Wim Peeters
Zaakvoerder, Italian Property Finder
Tanguy is niet alleen een heel aangename kerel die echt met je meedenkt, hij slaagt er ook in om goed te luisteren. Omdat hij zo goed luistert, kan hij snel detecteren waar je als bedrijf nog het meest potentieel laat liggen. Op die manier werkt hij erg efficiënt en slaat hij mij zijn advies de nagel(s) op de kop!
Emily De Baets
Fmr. Managing Partner Belgium, Scopernia
Vertrouwd door deze bedrijven

Laten we kennismaken!

Wil jij ook de lijst van tevreden klanten vervoegen? Plan dan nu een kennismakingsmoment in.