Over Tanguy Verbelen

Mijn interesse voor digitale marketing begon meer dan 15 jaar geleden toen ik via Netlog met enkele blogposts viraal ging. Ik speelde toen ook basgitaar in een rockbandje en via MySpace connecteerde ik met artiesten om feedback te verzamelen en visibiliteit te genereren. Helaas zijn we nooit ‘ontdekt’, maar digitale marketing bleef één van mijn grote passies.

In 2013 ging ik Communicatiewetenschappen studeren aan de UGent en in mijn laatste jaar kreeg ik een jobaanbieding om als Growth Manager bij Speakersbase aan de slag te gaan. In de twee jaar dat daarop volgden, groeide de community van 200 naar meer dan 2000 sprekers met jaarlijks 250 boekingen via het platform.

In de jaren daarop werkte ik voor verschillende B2B startups en scaleups (Immofy, Social Seeder, StoryChief) en deed ik meer ervaring op rond go-to-market strategieën, marketing automation, en demand generation. Dit zorgde voor o.m. een succesvolle go-to-market op 6 maand en een verdubbeling van MRR op 9 maanden.

In 2021 werd ik zelfstandig met als doel zoveel mogelijk B2B bedrijven te helpen hun marketing te stroomlijnen en meer omzet te genereren via digitale marketing. Op slechts twee jaar tijd mocht ik 40+ bedrijven bijstaan als consultant en digital (growth) marketeer.

Wil jij kijken of ik ook jouw B2B bedrijf kan helpen? Plan een afspraak in mijn agenda voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Een partner die écht meedenkt.

Een goede samenwerking is cruciaal om succes te kunnen boeken. Daarom sta ik op een correcte en professionele aanpak om het maximum uit jouw B2B bedrijf te halen. Hieronder vind je mijn 3 pillars of success die ik bij elk groeitraject toepas.

Transparantie

Duidelijke communicatie is de basis van een goede samenwerking. Jij bent als bedrijfsleider altijd op de hoogte waar we in het proces staan.

Resultaat-gedreven

Zelfs de meest ambitieuze doelen moeten op papier staan. We spreken heldere KPI's af zodat je altijd weet waar we naartoe werken.

Proactief

Een goede voorbereiding is goud waard. Daarom denk ik graag enkele stappen vooruit. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Interesse? Laten we kennismaken!

Laten we kennismaken.

Ontdek waar jouw groeiopportuniteiten liggen. Ik licht jouw huidige aanpak door en kom met een duidelijk plan om jouw digitale groei naar het volgende niveau te brengen.

Dankjewel!
Jouw bericht is goed ontvangen. Je mag binnen 24 uur een antwoord verwachten.
Oeps, er is iets misgegaan. Probeer het opnieuw.